Dag 4 & Snabbtagna bilder!

Idag har jag inte gjort så mycket, gick till skolan vid sista lektionen (Idrott) för att följa med min bästis till Frisörsalongen, där hon fick klippning och färgning av håret! Nu har Emmy rött vacker skinande hår! Bild kommer imorgon :) Glömde av att ta en innan. När jag kommit hem ifrån det gick jag ut på gården och blev lite förvånad utav alla blommor som börjat komma upp vid solväggen! 
 
 
 
 
Och jag såg även att Vitsipporna börjat komma :) 
 
 
 
Idag har det varit otroligt varmt ute, Som innan när jag var påväg till skolan så tog jag på mig min mössa och vinterjacka. När jag steg ut var det som om inget hade hänt. Det var ingen tempratur skillnad alls! Så jag gick in igen, tog på min höstjacka och cyklade iväg. Sedan när vi kom hem ifrån frisören, så såg jag säkert över 15 spindlar. Det var hemskt! Igår var det tillochmed en spindelunge som flög på mig! I dom där spindelvävs trådarna när dom är nyfödda. :( Just nu har jag hur ont i min rygg som helst, ska strax ta ett glas med iskallt vatten och sätta mig vid tvn igen men först kommer Dag 4!
 
Dag 4 - I min väska finns...
 
Eftersom jag inte har någon trevlig person som kan hjälpa mig att filma eller att min telefon har dampat upp sig helt totalt så får ni nöja er med att jag skriver vad jag har iden. (SKOLVÄSKAN)
 
- Min astma spray 
- Mitt broderi till slöjden
- Mitt kort till bibblan
- Ett par vantar 
- Mattebok & Religons bok
 
Och i min handväska så har jag; 
 
- En massa lösa Alvedoner 
- En borste
- En deo
- Min jättegamla plånbok
 
Brukar fylla på min handväska när jag åker någonstans och så, så.. ah c: 
 
Men det var allt för idag! Pussar och kramar!
 
// Veronica 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0