Ny dator!

Var i stan igår, köpte ju en ny fantastiskt bra dator (iallafall hittills.) I märket Asus. Köpte även ett headset med märket ISY i min favoritfärg blå <9834530458 Skulle lagt in ett inlägg igår, men var fullt upptagen med att nörda mig med datorn och försöka förstå hur man använder windows 8. Men hursomhelst, Idag har jag bara chillat och sett film.. Suttit en massa vid min dator. Åh, älskar nya prylar! Dom är så.. plastiga och nya! Ikväll vid sjutiden blir det bingo med familjen. Sedan antar jag att jag duschar och går och lägger mig. Det är ju äckelskola imorgon.. Som tur är att vi är lediga på onsdag, som alla andra skolbarn är. Längtar verkligen!


Vi hörs! ♥

// Veronica

Fredag!

Hej!
Är hemma idag pgr utav en massa äckliga saker som rör mitt psyke.
Imorgon ska jag äntligen få en ny dator! Längtar! Sitter i soffan nu med min älskade telefon och ser på walking dead. Är ovanligt glad idag, eller jag känner mig glad iallafallhh.

Det kommer nog ett till inlägg senare idag. Sköt om er.

/ Virran

Allvarligt nu

Okej, jag helt enkelt skiter i att vara glad.
Helt ärligt, jag mår inte alls bra.
Alla minnen springer snabbare emot mig.
Vill bara skära bort mitt skinn, det känns som om något äter mig inifrån.

Btw, om ni ser detta och tänker skriva en massa negativa kommentarer, Ingen har bett er att läsa? Ingen jävel har bett er att bry er? Eller? Ni som orkar bry er, kan även lämna små kommentarer, det betyder en massa.

Jag tänker fortsätta skriva om mina patetiska problem och om mitt liv. Om DU orkar läsa min deprimerande blogg, fortsätt med det. 
 

// Veronica

RSS 2.0